400 fa - miért ültettünk fákat a Forest Outdoor-nál?
0 komment

A természetjárás kellemes időtöltés az egész család számára, a hétköznapi stressz levezetésére nincs is jobb időtöltés egy üdítő túrázásnál. A fák a szén-dioxid megkötésével tisztítják a levegőt ezáltal oxigéndús friss környezet ölel körül minket. Egy kiadós erdei séta vagy egy hosszabb fárasztó túra után számos pozitív hatást figyelhetünk meg magunkon. A természet ereje feltölt minket. A séta mint mint flow élmény áramlik bennünk, az erdő hangjai mind nyugtató, mind lazító hatással bírnak ránk.

Az erdő felkeresése nemcsak az embereknek nyújt kikapcsolódási lehetőséget, hanem sok állat és növény számára ez a hely jelenti az otthont. Gondoljunk csak a tavaszi rügyekben gazdag fák zöldellő lombjain élő madarakra vagy az őszi avarban megbújó gombákra.    

Mindezt tudjuk mi is, emiatt is tartjuk fontosnak a természet adta kincs: az erdő megőrzését. Szeretnénk, hogy minél tovább tudjuk élvezni ezt, a minket körülvevő természeti csodát. Ezért hirdettük meg a faültetési programunkat, a vásárlásod után beérkező támogatást visszaforgatjuk a természetbe.

2020-ban minden vásárlásod után elültettünk egy tölgyfát, így 400 darab őshonos magoncot telepítettünk vissza a zalai dombság lankáira. Reméljük, hogy 2021-ben meg tudjuk megduplázni az elültetett fák számát.

Köszönjük a támogatást vásárlóinknak! Zöld erdőben és friss levegőben gazdag kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

Kérdésed van, írd meg kommentben

Megjegyzésed a megjelenés előtt moderálásra kerül.